OP Ylä-Pirkanmaa sulkee konttorinsa Kihniössä

OP Ylä-Pirkanmaa sulkee konttorinsa Kihniössä. Kihniön konttorin toiminta päättyy 31. elokuuta 2024. Muutoksen taustalla on asiointikäyttäytymisen muutos. Asiointi konttorikanavassa on jatkuvasti vähentynyt, eikä mikään viittaa kehityksen suunnan muuttumiseen. Suurin osa kaikista asiakaskohtaamisista hoidetaan puhelimessa tai verkon välityksellä.

– OP Ylä-Pirkanmaan hallitus on päättänyt sulkea elokuun lopussa Kihniön konttorin. Pankissa on jo pidemmän aikaa seurattu hyvin tarkasti asiointikäyttäytymisen muutosta, ja päätös konttorin lakkauttamisesta on tehty perusteellisen harkinnan pohjalta, kertoo toimitusjohtaja Leena Selkee.

Konttorin sulkemisella ei ole vaikutusta pankin henkilöstömäärään. Nykyinen henkilöstö palvelee asiakkaita jatkossa muissa OP Ylä-Pirkanmaan konttoreissa.

– Muutoksella vastaamme lisääntyneeseen asiantuntijapalveluiden kysyntään. Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut ajanvarauksella sekä etäneuvotteluna että konttoreillamme Virroilla ja Ruovedellä, Selkee kertoo.

Pankilla on myös syksyllä tarkoitus järjestää säännöllinen asiointikyyti Kihniöltä Virroille tätä palvelua tarvitseville.