Uintireissulta haetaan hyvää oloa

Virtain kaupunki päätti aloittaa vuoden alusta uimakuljetukset Alavuden Kunto-Lutran lisäksi Keuruun uimahalliin, jonne väkeä kuljetetaan joka toinen viikko. Kuljetukset alkavat 25. tammikuuta, ensimmäinen reissu tehdään Alavudelle. Keuruulle ensimmäinen matka tehdään 1. helmikuuta.

Virtain kaupungin liikuntasihteeri Sanna Vilén kertoo, että Alavudelle ajetaan vain Killinkosken kautta, sillä Liedenpohjan suunnalta on ollut harvoin kyytiin tulijoita.

– Keuruulla halli on pelkästään meidän virtolaisten käytössä kello 13 asti, jolloin halli virallisesti aukeaa. Uimakoulua sekä vesijumppaa aikuisille ja lapsille kokeillaan kiinnostuksen mukaan pientä maksua vastaan, Vilén tiedottaa.

Kuljetusten järjestäminen vuoroviikoin Keuruulle on herättänyt paitsi innostusta, myös närkästystä. Osa Alavudella ahkerasti kävijöistä ei haluaisi vaihtaa hyväksi koettua uimapaikkaa.

– Palvelun käyttäjiltä ei missään vaiheessa kysytty mielipidettä uintikuljetusten suunnasta. Facebookissa oli kysely, mutta suurin osa kuljetuksen käyttäjistä on iäkkäitä ihmisiä, jotka eivät seuraa nettiä, joten heidän mielipiteensä jäi kuulematta, taustoitti ahkera uimassa kävijä Pirkko Sihvonen.

Lue lisää Suomenselän Sanomista 23.1.